Nyt kontor og ny hjemmeside

Juli måned 2013 var en af de måneder, hvor der skete en hel del nye ting i Move Marketing.

For det første er der startet nye medarbejdere og der er flere på vej. I den forbindelse blev det nødvendigt at kigge sig omkring efter et nyt kontor, da der max var klar til 6-7 medarbejdere i det gamle kontor – du kan se hvem vi er pt. her.

Ikke langt fra det gamle kontor fandt vi et stort hus med en rigtig fin grund til, som faktisk så ret fornuftigt ud. Efter at have fået det vist frem et par gange, blev vi da også enige om, at det var der, vores nye kontor skulle ligge, men… Thaier er meget troende og sådan noget som spøgelser tager de meget seriøst. Huset vi havde fundet havde en stor pejs inde midt i stuen (egentlig også lidt underligt, taget i betragtning, at det er 30 grader i snit hver evig eneste dag herude) og denne pejs, var der ikke god karma omkring ved thaierne og da ejeren så også viste sig at være meget useriøs omkring udlejning af huset, så skød vi en hvid pil efter det hus.

Et andet kontor vi havde haft i kikkerten lå et stenkast væk fra det gamle og det var nu det mest oplagte vi kunne finde frem til, men! Da vi henvente os og sagde vi ville rykke ind d. 1 juli, så var prisen lige pludselig blevet fordoblet – fint, så glemmer vi det bare og bliver på det lille kontor og må presse balderne sammen her!

 

Den gode karma melder sig

Halleluja! Hvor kan man være heldig nogen gange.

Samme dag som vi havde opgivet jagten på et nyt kontor, der kommer Dennis tilbage på kontoret kl syv om aftenen og fortæller mig, at han har fundet vores nye kontor. Det var ikke meget tiltro jeg havde tilbage på det tidspunkt, men da dette heller ikke lå langt væk fra det nuværende kontor, så lod jeg mig overtale til at tage hen og få en fremvisning af huset en time senere.

 

Lige ned til floden og helt perfekt indrettet

At kontoret vi så skulle se, lå lige ned til floden (Ping River) og samtidigt var perfekt indrettet til det vi skulle bruge det til, overgik min vildeste fantasi – troede simpelthen ikke, at man kunne være så heldig. Det blev aftalt med ejeren at vi kom sammen med firmets advokat næste dag og skrev under på kontrakten.

 

Så sagt, så gjort

Og ja… her 3 dage efter, sidder jeg på det nye kontor og skriver dette indlæg. Internettet virkerkede samme dag som vi flyttede ind (tirsdag), de nye møbler blev leveret samme dag og alt i alt, så spillede det hele bare 110% efter planen.

Herunder har jeg lavet en lille video, hvor jeg viser rundt i det nye kontor. Vi har ikke fået det hele 100% på plads endnu, men den giver et meget godt billede af, hvor heldige vi har været:

Vores nye hjemmeside lanceres i dag

De sidste par måneder har vi haft arbejdet på, at få vores nye hjemmeside klar (det er den hjemmeside du sidder og læser på nu, hvis du skulle være i tvivl 😉 )

Det kom til at passe nogen lunde med, at vi kan lancere den samtidigt med, vi også er flyttet i nye lokaler.

 

Hjemmesiden er blevet lavet på 3 sprog: dansk, engelsk og thai, hvor den danske nu er 99% færdig. Den engelske mangler lige det sidste korrektur læsning og thai versionen kræver en hel del oversættelse endnu, men vi er i gang!

 

Hjemmesiden er blevet lavet med henblik på at samle leads op og hertil har vi prøvet at lave en del call to action funktioner, der gerne skulle gøre, at potentielle kunder retter henvendelse efter et tilbud.

Derudover har vi lagt stor vægt på video-delen og udviklet animationsvideoer til SEO, Webdesign og programmerings delene – resten kommer indenfor nærmeste fremtid.

Se ekempel på videoen til SEO her:

 

Videoerne har til hensigt at forklare den besøgende omkring ydelserne, så det er lettere at forstå og samtidigt til formål at holde de besøgende længere tid på hjemmesiden, hvilket er godt for SEO.

 

Som prikken over i´et, så har vi investeret i Yoast´ video plugin til WordPress, der gør, at vores videoer bliver vist frem med et ”snippet” i Googles søgeresultater (SERP). Se et eksempel her:

SEO video snippet Move Marketing

Tak fordi du læste med så langt, det var lige det jeg havde for denne gang. Nu vil jeg smutte ned til floden og holde fyraften med resten af holdet.

 

Skriv en kommentar