Sådan lærer du Excel online

At bruge Microsoft Excel i en virksomhed kan både spare tid og penge, når det kommer til behandling af data og tal takket være programmets mange muligheder. Excel kan bruges til alt lige fra at analysere data og funktioner til budgetberegninger, regnskaber, rapporter, statistikker for salg og meget mere.

I og med at Excel er så fleksibelt og funktionelt, er det også et af de programmer, der bliver brugt allermest af virksomheder. Det er derfor også almindeligt for de fleste kontormedarbejdere at arbejde med Excel dagligt.

Hvis du endnu ikke er bekendt med Excel, så er det tid til at lære det. Da Excel er blevet en integreret del af vores arbejdsliv, vil det kun være en fordel for enhver virksomhed at anvende dette program. Når først du har lært at bruge Excel, kan du drage fordel af programmet i forbindelse med dit arbejde eller din virksomhed.

Derfor skal du lære Excel

Excel har ry for at være et kedeligt program, du bruger, når du skal lave talopstillinger og tabeller. Dog er programmet optimalt for stort set enhver virksomhed uanset branche.

Dets evne til at organisere data, udføre komplicerede matematiske funktioner og endda lave praktiske grafer, rapporter m.m. er nyttigt og tidsbesparende for alle medarbejdere og virksomheder.

Og det gælder ikke kun for folk, der arbejder med tal hver dag. Excel kan nemlig også hjælpe med at samle oplysninger, så du kan få et overblik på en forståelig måde. Med Excel kan du altså få hjælp til at holde styr på selv de mest komplekse opgaver.

Excel går ingen steder, og virksomheder vil med stor sandsynlighed fortsætte med at bruge programmet som et primært program til forskellige opgaver. En grundlæggende viden om Excel er derfor vigtig for de fleste virksomheder og medarbejdere i dag.

Tips til at lære Excel online

Videoer fra Microsoft

Når det kommer til at lære et nyt program, hvorfor så ikke lære det fra selve producenten? Der er nemlig ikke nogen, som kender Excel bedre end medarbejdere hos Microsoft.

Rent faktisk kan du finde masser af videoer, der handler om Excel. Excel-træningen omfatter en masse gratis vejledninger og guides, så du kan klikke ind på det, du ønsker at lære mere om. Du finder videoer om både funktioner, formatering, formler, tabeller og meget mere.

Dog skal du være opmærksom på, at videoerne er på engelsk. Du finder vejledningerne fra Microsoft her.

Online Excel-kursus

Vil du lære, hvordan du bruger Excel, kan du vælge at tage et online kursus. Jo mere du ved om Excel, jo bedre kan du bruge programmet. De bedste Excel-kurser kan hjælpe dig med at mestre både formler, diagrammer, tabeller, statistikker m.m. De kan endda hjælpe dig med at forstå de data, du placerer i Excel og analysere dem for at opnå en større og bedre indsigt.

Der findes et utal af gratis kurser om Excel. Her finder du et gratis Excel-kursus, der er velegnet til alle niveauer.

YouTube-videoer

På YouTube finder du mange kurser og videoer om Excel fra personer, der ønsker at dele deres viden. Klikker du ind på YouTube, vil du hurtigt opleve, at Excel-emnerne varierer meget, så du kan få hjælp til at lære alt, hvad du ønsker.

Videoerne varierer ydermere i længden alt efter emnets kompleksitet. Derfor finder du videoer om Excel, der spænder fra et par minutter til dem, der er over en halv time lange. Videoer om Excel på YouTube kan findes ved at søge efter dem.

Ønsker du at lære noget specifikt, skal du naturligvis også skrive det i søgefeltet. Videoerne på YouTube er gratis for alle. Hvis du gerne vil gemme dem, kan du oprette en konto og herefter gemme dem til senere brug.

Skriv en kommentar