Køb SEO og linkbuilding på afbetaling

Afbetaling bliver mere og mere normalt og rigtig mange danskere benytter sig af det hver eneste dag.

Det er der en rigtig god grund til, da det nu er blevet muligt at købe på afbetaling uden at betale høje renter og gebyrer.

Tidligere var processen for at købe på afbetaling således:

  1. ✅ Ansøgning: dette var ofte noget man skulle gøre i butikken og herefter skulle det indsendes til lånudbyder, kigges igennem og godkendes. Det kunne nemt tage flere dage at blive godkendt
  2. ✅ Betal renter
  3. ✅ Betal gebyrer

Her var der rigtig mange der endte i RKI som dårlige betalere simpelthen fordi at renterne og gebyrerne voksede, så det til sidst er helt umuligt at kunne betale det månedlige afdrag.

De seneste år er markedet for afbetaling eksploderet og dermed er konkurrence også blevet større og det kommer heldigvis forbrugeren til gode.

ViaBill butikker stormer frem

Det betyder nu, at man kan få afbetaling uden renter og gebyrer rigtig mange steder og det er især indenfor elektronik, tøj og smykker at man ser et kæmpe boost.

Tag f.eks ViaBill som er den største spiller her i 2017 indenfor afbetalings-gateway løsning til Webshops.

De har i skrivende stund (maj 2017) over 2300 danske webshops tilmeldt, hvilket betyder at der er over 2300 online butikker i Danmark hvor du kan købe på afbetaling uden at skulle betale renter og gebyrer – for det er nemlig det at ViaBill slår sig på – 0 renter og 0 gebyrer. Så længe at du husker at betale til tiden, hvis du ikke gør det, trækkes der et gebyr på 45 kr via betalingsservice, hvilket er fair nok hvis du spørg mig.

ViaBills model har været så effektiv at store spillere på markedet også har lavet deres model om.

LEASY rentefrit afdrag

LEASY som de fleste kender, har siden 1980 tilbudt danskere at man kan købe produkter hos dem og betale af over flere omgange – Peter leverer og installere.

De har altid tilbudt deres finansierings løsning, hvor man betaler af over flere måneder med en nogenlunde rente og et oprettelse gebyr.

Så det betyder at man som studerende f.eks kan få til den nye MacBook på afbetaling eller mobil, uden først at skulle i banken og låne pengene eller hjem og spørge hos de gamle.

Nu tilbyder LEASY også rentefri afbetaling over 12 måneder, hvilket matcher ViaBills løsning ret godt – det er selvfølgelig stadig også muligt at betale kontant, men det tror jeg er de færreste der gør som allerede har LEASY i tankerne.

LEASY - finansiering - rentefri - kontant
LEASY – finansiering – rentefri – kontant

Afbetaling B2C virker – gør afbetaling B2B det?

Det leder mig til spørgsmålet om afbetaling mellem to forretningen også ville virke. Ville kunder der er på udkig efter SEO eller linkbuilding synes at afbetaling var en attraktiv måde at betale af på? Eller hvad hvis man er ude og skal investerer i en animationsvideo til 12.000 kr for første gang?

De fleste vil nok tænke at, hvis man ikke har pengene til at købe markedsføring til sin virksomhed, så burde man lukke og slukke i stedet for at låne eller købe på afdrag.

Når det så er sagt, så er det jo nok de færreste virksomheder, der IKKE har haft en kassekredit hos banken som en opstart og hvad er forskellen her?

Hvad synes du?

Skriv en kommentar