Kristian Ole Rørbye

Kristian har mange års erfaring indenfor online markedsføring og salg. Det er Kristian, der selv står for al kundekontakt, hvilket betyder at du altid vil få den bedste support samt en person der har en konstant finder på pulsen indenfor Online Marketing og især SEO. Kristian startede Move Marketing tilbage i 2009 i Chiang Mai, Thailand.

Find Kristian på Google+

Find Kristian på Twitter

T: +45 6574-2003

M: kristian@movemarketing.co.th

frederik emil

Kristians lillebror Frederik Emil har arbejdet proffessionelt med SEO i 3 år. Det er ham der står for SEO afdelingen i Thailand. Frederik er især skarp til at få delt alle opgaver ud til de øvrige SEO-team medlemmer samt køre rapporter for SEO-kunderne, så vi hele tiden kan se om det går frem eller tilbage med resultaterne -Pssst… det går som oftes altid fremad

Find Emil på Google+

Find Emil på Twitter

T: +45 6574-2003

M: emil@movemarketing.co.th

Tho

Erfaren programmør der har utrolige talenter indenfor programmering i PHP. Tho har udviklet et hav af moduler, templates og anden speicaludvikling til PrestaShop og WordPress

Find Tho på Google+

Find Tho på Twitter

T: +45 6574-2003

M: tho@movemarketing.co.th

Aumz

Aum er vores template mand. Det er ham der laver webdesign om til funktionsdygtige templates til enten PrestaShop eller WordPress.

Find Aum på Google+

Find Aum på Twitter

T: +45 6574-2003

M: aum@movemarketing.co.th

Dennis V. Kjærgaard

Dennis er jokeren i Move Marketing. Han er ikke direkte tilknyttet som ansat, men er en naturlig del af hverdagen i Move Marketing, da han kommer på kontoret, hvor han sammen med Kristian laver online markedsføring og kommer på nye ideer og tiltag til glæde for vores kunder. Dennis har en solid baggrund indenfor online markedsføring og iværksætteri, hvor han i flere år har arbejdet professionelt med affliate marketing samt drift af webshops.

Find Dennis på Google+

Find Dennis på Twitter

Natt

Natt er vores uundværlige accounting / sektretær. Hun er blæksprutten i virksomheden, der klare alt det praktiske samt tager sig af regnskaber, sygesikring, skat, fornyelse af arbejdstilladelser og meget meget mere. Uden Natt, havde det slet ikke kunne fungere det hele.