Vi tilbyder

SEO er vores hovedkompetence, men man kommer ikke uden om, at SEO og Online markedsføring generelt, hænger rigtig godt sammen.

Derfor har vi valgt, at kunne tilbyde det hele, under ét tag.

Sammen med SEO, kommer også, at man har en hjemmeside, der udstråler seriøsitet og sælger varen korrekt til den besøgende.

Mange af vores kunder har derfor helt naturligt, et behov for også at få deres hjemmeside, blog eller webshop sat korrekt op med et pænt design samt, flotte produkt billeder og call-to-action knapper – det er her vores webdesign services kommer ind i billedet.

Andre gange kommer der nye så som eksisterende kunder, der ønsker at få bygget en ny hjemmeside eller webshop fra bunden af – her kan vi også hjælpe.

Vores programmører har alle mange års erfaring med at arbejde i to af de mest populære Open Source Systemer. Til hjemmeside delen anbefaler vi altid, at man bruger systemet WordPress, som er verdens største.

Kommer det til webshop delen, så anbefaler vi, at man bruger PrestaShop. Systemet der to år i træk har vundet prisen for det bedste Open Source System til webshops.

Skriv en kommentar