Linkbuilding

Nu kan du købe linkbuilding nemt og online via vores service på Linkkongen.dk

linkkongen-linkbuilding

Nedenunder har vi listet nogle forskellige huskeregler, der kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder indenfor linkbuilding anno 2020.

Før søgemaskinerne opnåede den popularitet, de har i dag, kunne backlinks betydning ikke ignoreres. I dag er det stadig vigtigt at få backlinks for at få besøgende til ens hjemmeside. Er dine backlinks af høj kvalitet, vil dit website opnå højere popularitet og vigtighed hos søgemaskinerne. Normalt, fastslår Google en sides pagerank alt efter hvor mange kvalitets-backlinks, den har. Backlinks har spiller altså en væsentlig rolle, i hvor populært dit website er i søgemaskinernes øjne. Dette er grunden til at hjemmesideejere altid har brugt backlinks – og det vil de blive ved med.

Kvaliteten af backlinks

Mange mennesker har ikke forstået, hvordan Google fastslår kvaliteten af et backlink. Uden denne viden er det svært at generere trafik via backlinks til dit website eller blog. Virkeligheden er den, at en hjemmeside kan have masser af backlinks, men er de af god kvalitet? Hvis dine backlinks ikke har nogen relation til den niche, din side dækker, så vil de ikke komme til at vægte særligt højt. Der er mange forskellige strategier der kan bruges til at forhøje antallet af backlinks der linker til din hjemmeside. Hjemmesider der er særligt pålidelige kan blive utroligt populære. Nogle gange så populære, at ejeren ikke engang behøver at bede folk om at linke til sin side – hjemmesider, der beskæftiger sig med en bestemt niche, vil linke til sider med troværdig information indenfor samme niche.

Breaking news har høj effekt

En af teknikkerne ved linkbuilding er at poste ’breaking news’-nyheder. Kendis- og nyhedshjemmesider der poster spændende og nyt indhold får ofte automatisk mange backlinks. Backlinkets kvalitet bliver afgjort af mange forskellige faktorer – dette inkluderer sidens autoritet, hvor vigtigt emnet er og hvor relevnant posten er. Det er nødvendigt at overveje backlinks til din hjemmeside, fordi det er blevet bevist, at det er en god strategi. Hav in mente at læserne altid er interesseret I nyt og friskt indhold og nyhedsopdatering, hvilket er grunden til at det er yderst effektivt at bruge denne fremgangsmåde, når der skal genereres backlinks.
Du kan også få backlinks ved at udgive pressemeddelelser. Denne fremgangsmåde er yderst effektiv, og den giver dig gode resultater da der findes mange hjemmesider, der kan udgive en pressemeddelelse uden nogle omkostninger. Vi anbefaler, at man får en professionel til at forfatte pressemeddelelser. Husk desuden at kvaliteten af nyheder og pressemeddeleser altid skal være god. Ja, linkbuilding er effektivt efter pingvin-opdateringen.

At benytte ankertekst

Ankerteksten er en vigtig faktor, som du skal overveje, når du laver dine backlinks. Ankerteksten er en beskrivelse der er knyttet til linket. Ankerteksten kan undersøges gennem søgemaskinernes ’crawlere’, hvilket bruges til at fastslå en hjemmesides relevans. I tilfælde af at du gerne vil have en succesfuld SEO-kampagne ved at bruge backlinks, så bør du sikre dig, at du udelukkende benytter backlink af høj kvalitet. Ligeledes spiller dine valg af søgeord og –fraser en stor rolle i forbindelse at fastslå et backlinks kvalitet. Søgemaskinerne tillægger mere relevans, hvis de kommer fra en side der beskæftigere sig med samme emne. Der er mange websideejere og bloggere der beder andre sider om backlinks. Vælger du denne fremgangsmåde, så bør du sikre dig at, det website, du spørger om backlinks fra, beskæftiger sig med den samme niche som dig selv. De bedste backlinks er dem der er bygget over tid.

Få hjælp til din linkbuilding – få en pris allerede i dag

Vil du bygge effektive backlinks, så råder vi dig til at holde dem så ’naturlige’ som muligt. Du bør undgå kryptiske former for linkbuilding-strategier såsom spamblogs, forummer, at misbruge wiki-sider og at købe tekstlinks fra andre hjemmesideejere. Det er sandt, at du kan opnå kortvarige resultater ved denne fremgangsmåde, men søgemaskinerne vil nok på et eller andet tidspunkt få din side i søgelyset og eventuelt banne dig, så du ikke kan findes i de populære søgemaskiner. Du vil altså blive taberen i sidste ende. Derfor; hold det så naturligt som muligt og undgå at bryde reglerne. Ved at spille efter de ’officielle’ backlink-regler, så vil du blive succesfuld med tiden.

Kvalitetsindhold og følg de nyeste trends

Det er vigtigt for dig at sikre, at dit indhold er brugbart. Har du eksempel en side der anmelder hosting-sider, så bør du sørge for, at dit indhold er detaljeret og nyttigt for læseren. Ved at gøre dette rigtigt, vil folk automatisk være interesserede i at dele dit indhold på deres blogs, i forums og på hjemmesider. Du bør altid følge de nyeste trends indnfor din niche, da læserne altid er interesseret i nyheder og frisk information. De anmeldelser, du skriver om de nye trends, bør være omfattende, og hvis du gør det ordentligt, vil læserne dele dit indhold. Gør du dette, behøver det ikke at være en besværlig proces at skaffe backlinks. En kombination af kvalitetsindhold og de sidste nye trends vil sikre dig opmærksomhed indenfor dit nicheområde.

Udarbejd guides og gæsteindlæg

Du kan forfatte en trin for trin-guide, som vil hjælpe dig med at få så mange backlinks som overhovedet muligt. ’How to’- guides er utroligt kraftfulde, og mange websider har specialiseret sig indenfor det. Ligeledes er det bevist, at det er utroligt effektivt at gæsteblogge – altså udgive gæsteindlæg på andre blogs. Du kan investere tid og kræfter i at gøre dig selv til ekspert indenfor et bestemt område ved at skrive informative indlæg. Ved at udgive kvalitetsindhold vil du få en author-bio, som giver læseren mulighed for at læse mere om dig. Gør du det rigtigt, vil du helt sikkert forbedre din synlighed på nettet. Herudover bør du skrive kommentarer på forskellige blogs, da dette også er kendt som et effektivt værktøj indenfor linkbuilding. Hver gang du skriver en kommentar, så sikr dig at den har relevans indenfor det emne, artiklen, du kommenterer på, omhandler. Faren ved irrelevante kommentarer, er at backlinksne vil virke suspekte i søgemaskinerne. Billedet, du har ved siden af din kommentar, bør gøres klikbart, så det omdirigerer de interesserede til din hjemmeside eller blog, og du vil opdage, at der kommer backlinks indenfor kort tid.

Forfatning af artikler

Artikelforfatning er nært beslægtet med gæsteblogging og er et kraftfuldt værktøj indenfor linkbuilding. Skriv kvalitetsindhold og upload det til en artikeldatabase. Mange artikeldatabaser har et svækket omdømme, men det skader alligevel ikke at uploade din artikel. Der findes mange forskellige artikeldatabaser både på dansk og engelsk. Ved at læse de forskellige siders retningslinjer, vil du opnå højere forståelse for at udarbejde værdifulde artikler. Et af de mest essentielle tip, du bør have i baghovedet, er at de links der fører ind til din side eller blog skal placeres i selve artiklen. Dette er dog relativt, da man i nogle artikeldatabaser kan have et eller to links i en informationsboks, hvis der er tilknyttet sådan en til artiklen. For at få din artikel godkendt hurtigst muligt, bør du læse retningslinjerne ordentligt igennem, således at din artikel ikke er i strid med disse. Artikeldatabaser kigger alle artiklerne igennem manuelt for at undgå spam og ubrugelig information med backlinks. Dette er grunden til, at du bør tage dig god tid og gøre det ordentligt. Kvalitet og relevant indhold er et stort plus.

Skriv i et debatfora

Du kan begynde at være aktiv på et stort debatforum, og her bør du sikre dig, at du gør ordentligt brug af signaturen. Vær sikker på, at du skriver i de sektioner af debatforummet der relaterer til din niche for at få så brugbare links som muligt. Her er det dog værd at nævne, at det ikke er alle fora på nettet der tillader brug af links i signaturen, men ved at vælge de fora der gør, kan du opnå gode resultater. De fora, du vælger skal være relevante indenfor den specifikke niche, du beskæftiger dig med, for at få de mest effektive backlinks.

Sociale medier

Det er et velkendt fact, at sociale bogmærker er en effektiv måde at bygge links på. Når du har opsat din konto på de sociale medier, så vil du få mulighed for at bruge dette til at opbygge backlinks. Ved at benytte denne metode, vil det være muligt at skabe en værdifuld traffik til dit website uden nogle omkostninger. En anden metode til at få en internet 2.0 profil og backlinks er ved at uploade en PDF-version af din artikel til forskellige sider, der tillader deling af dokumenter. Denne fremgangsmåde har opnået popularitet, og bliver brugt af websiteejere til at genere trafik gennem backlinks.

Branding, joint ventures, partnerskab og link bait

Det er muligt at anvende co-branding, joint ventures eller partnerskab til at få backlinks. For at gøre dette succesfuldt kan du bede dine partnere om at linke tilbage til din side. Link bait involverer udstedelse af gaver med det formål at modtage backlinks. En metode er eksempelvis at udstede en konkurrence på gavekort til en webshop for at lokke flere besøgende til din side. Mange af de besøgende vil formentlig være interesserede i at modtage gavekortet, hvilket vil øge din læserskare, da man skal gå ind på din side for at være med i konkurrencen om et gavekort.

Linkbuilding kan altså forbedre din hjemmesides position i søgemaskinen. Denne fremgangsmåde tager dog lang tid og kræver arbejde. Du skal ikke tro, at du får gode, kvalitets-back links på én dag – det kræver en masse tålmodighed og henholdenhed. Mange tager den lette vej og vælger at købe deres backlinks. Denne fremgangsmåde har dog sine ulemper. Ved at holde dine links så naturlige som muligt, vil du minimere søgemaskinernes mistanke om ’ulovlig’ linkbuilding. Ved at give din målgruppe det, de vil have, og sikre at deres links har relation til din hjemmeside, vil du være på rette spor – i hvert fald hvis du sigter efter en god pagerank.

Ting du bør undgå indenfor linkbuilding anno 2020

Når du bygger backlinks, bør du undgå at fremskynde tingene. Det tager lang tid at opbygge nogle gode kvalitets-backlinks – hvis du poster en masse links på kort tid, vil søgemaskinerne finde det usædvaneligt. Nogle gange kan du slippe afsted med det, men i de fleste tilfælde vil effekten negativ.

Der er folk, der er kendt for at generere over 200 links på meget få dage fra et enkelt indlæg, hvilket altså som regel ikke giver gode resultater. Du bør altså ikke poste en masse links, men brug istedet tid på at få nogle ordentlige backlinks. Udover dette bør du også undgå backlinks fra sider med en tvivlsom historie. Virkeligheden er den, at du ikke har direkte kontrol over, hvem der giver dig backlinks – den kontrol du har, bør du dog bruge på at undgå dårlige backlinks. Lad være med at overforbruge linkbytte.

Du kan sagtens poste en artikel med et link til din side, men lad være med at gøre det for meget. I dag har søgemaskinerne nogle teknikker der kan genkender linkbytte, og har du dårlige backlinks, så kommer det måske til at tælle med i vurderingen af din pagerank.

Skriv en kommentar