Webdesign

Webdesign er selve det at udvikle og vedligeholde hjemmesider. Selvom dette blot er to simple ord, så ved dem der rent faktisk ejer og driver en hjemmeside, hvor meget arbejde og slid der er i at skabe en sådan.


Der er millioner af ting, du skal overveje, og flere hundrede ’worst case’-scenarier, du skal tage stilling til. At designe en hjemmeside er ikke anderledes end at bygge et hus eller anlægge en have – du skal lægge oceaner af tid, kræfter, overvejelser og omhyggelighed i arbejdet, for at gøre dit site til en succes.

Grundet disse faktorer og det faktum, at det er en tidskrævende proces, at bygge en hjemmeside, vælger de fleste mennesker at hyre et webbureau til at udføre arbejdet for dem. Alt du skal gøre, er at give en idé omkring, hvordan din hjemmeside skal se ud, og hvilken funktion den skal have – alt det andet vil webbureauet tage hånd om.

Få uddybet de specifikke tjenester, vi tilbyder – webdesign til PrestaShop og WordPress:

Pointing_hand2

PrestaShop – den bedste handelsplatform på nettet!

PrestaShop er blevet yderst populær over de seneste år, og det er ikke uden grund. Det er uden tvivl den bedste platform inden for e-handel, der findes på nuværende tidspunkt. E-handel er en af de mest udbredte funktioner, internettet har, og det siger sig selv at med den konkurrence, feltet har at byde på, bliver du nødt til at skille dig ud, for at blive opdaget og overleve.

Du tilbyder muligvis de samme produkter som dine konkurrenter, men det der skiller dig fra mængden er måden, hvorpå du projicerer dig selv, og hvordan dine kunder oplever at bruge din service. Flere undersøgelser har bevist, at brugergrænsefladen er den alt afgørende faktor, når det kommer til, hvilke e-handelssteder der bliver en succes, og hvilke der bliver en fiasko. Vi tilbyder design til PrestaShop i den bedste kvalitet, så din hjemmeside vil skille sig ud fra mængden.

Det er baseret på open source-kodning:

som betyder at alle har adgang til kildekoden, og der derfor hele tiden bliver udviklet på det. Selvom det officielle udviklingsteam ikke er ret stort, er interessen stor, og programmører verden rundt bidrager hele tiden til den konstante udvikling af platformen, hvilket er det der gør PrestaShop til et så kraftfuldt stykke software.

Det er gratis!

Siden det er baseret på open source, kan det downloades, uden at du skal give en krone for det. Dette må komme som en overraskelse for nogle – for noget der er så godt, kan vel ikke være gratis?! Det er svært at forstå, men ikke desto mindre er det sandt.

Den store samling af plug-ins:

der er ufatteligt mange forskellige plug-ins, man kan vælge at installere på sin webshop, således at man har mulighed for at tilpasse sin webshop ned til mindste detalje. Du kan håndtere flere webshops og kunder på en gange, der er mange forskellige betalingsmuligheder, og du har adgang til det bedste administratorsystem, der nogensinde er set. Alt er let at håndtere; du vil finde det svært at tro, at det rent faktisk er så simpelt.

PrestaShop er 100% SEO-venligt

hvilket betyder, at du vil komme til at rangere højt i søgemaskinernes resultatlister, når folk søger på de produkter, du forhandler, med henblik på at købe. Lige fra de individuelle siders URL til metadata på siderne, til optimering af dit indhold med søgeord, så går det som en leg med PrestaShop. Endnu en grund til at du bør vælge PrestaShop.

Det mest kritiske aspekt af alle online systemer…

der håndterer penge, er sikkerheden, men PrestaShop er heldigvis eliten indenfor feltet. Det er 100% PCI-kompatibel (PCI: Payment Card Industry), og beskyttelse af private informationer kommer før alt andet. Platformen understøtter SSL, som skjuler hver eneste detalje om dine kunders informationer, således at de ikke er tilgængelige.

International tilpasningsevne

PrestaShop er tilgængeligt i over 50 lande, og der kan betales med næsten alle valutaer i verden. Dette betyder, at uanset hvor din kunde befinder sig og hvilket sprog, han/hun taler, så er alt du skal gøre, at lade dem vælge, hvilket sprog de foretrækker og hvilken valuta, de vil betale med, og så er du færdig. Du vil altså få en webshop, der kan tilpasse sig hver enkelt kunde.

WordPress – Den bedste hjemmesideplatform på nettet!

Lad os nu forklare lidt om, den anden platform vi tilbyder, nemlig WordPress. WordPress er den bedste hjemmesideplatform, der tilbydes på nuværende tidspunkt. Oprindeligt var det tænkt som et redskab udelukkende til blogging, men det har udviklet sig til noget meget større end det over de sidste år. Selvom blog-delen stadig er den største styrke med omkring 60 millionere bloggere, der anvender systemet, så er hjemmesidedelen lige ved at overhale. En af de bedste ting, WordPress har at tilbyde, er de mange temaer, der kan installeres. Der er mange tusinde forskellige temaer at vælge imellem, og ved at bruge vores specialdesignede services til WordPress-hjemmesider, kan du blive den stolte ejer af et af de bedste WordPress-sites, du nogensinde vil komme til at se. Lad os kigger nærmere på de mere udspecificerede detaljer af WordPress.
Hvad gør WordPress anderledes?

Der er mange funktioner, der gør WordPress anderledes end det almindelige website. Her er et par af dem:

WordPress er bygget til at være så simpelt som muligt

og det må man sige er lykkedes utroligt godt. Intentionen var at gøre det muligt for alle folk at administrere en hjemmeside. Selv den mest uerfarne bruger, kan lære at bruge WordPress’ mange forskellige funktioner på meget kort tid.

Med WordPress behøver du ikke, at vente på din programmør laver små ændringer for dig

og på den måde miste en masse tid. Styresystemets enkelthed er så nemt at styre, at det tillader dig at ændre selv de mindste ting selv, og du sparer derved en masse tid samt opnår tilfredsstillelse ved at ’programmere’ din egen side, selv hvis du ikke har nogen som helst forstand på det felt.

]Administrer din tid 

WordPress giver dig mulighed for at forfatte et indlæg, og selv bestemme hvornår det skal udgives, således at du på det givne tidspunkt ikke behøver at sidde foran en computer og udgive indlægget selv. Dette er en fantastisk måde at håndtere dine fremtidige opdateringer – især hvis du er en travl person, og har vigtigere ting at gøre.

Spiller sammen med de sociale medier

WordPress-hjemmesider er kendt for at være utroligt kompatible med sociale medier, og det vil du også kunne se, så snart du sammenligner en traditionel hjemmeside med en WordPress-side. De arbejder problemfrit sammen med sociale hjemmesider som Facebook, Twitter, LinkedIn og alle de andre spillere på markedet. Når du poster en nyhed på din hjemmeside, så vil den automatisk blive publiceret på de tilknyttede hjemmesider, hvilket sparer dig for besværet med at logge ind på hver enkelt af dem.

Utroligt SEO-venligt

Dette er en anden god grund til den store udbredelse af sider baseret på WordPress. Der er en minimal mængde HTML-kode på siden, hvilket betyder at du vil opnå fortrinsret, når søgemaskinerne skal indeksere din hjemmeside. Dette betyder også, at du med den rette struktur og søgeordsoptimering har stor chance for at komme blandt topresultaterne i de store søgemaskiner.

Effektivt sammenspil med brugerne

i modsætning til traditionelle hjemmesider, giver WordPress brugerne mulighed for at kommentere på dine specifikke indlæg, hvilket er en god måde for brugerne at interagere med dig, anonymt. Selvfølgelig har de traditionelle hjemmesider ofte en kontaktformular, men med WordPress’ stærke værktøjer gør, at det er muligt at kommunikere i real tid, og sidens webmastere kan svare igen så snart, de ser kommentaren. Dette er en af de bedre funktioner ved WordPress.

Bedre administring

Med WordPress-hjemmesider, kan du slå en funktion til, således at kommentarer først bliver tilgængelige på din side, når du har godkendt dem. Du behøver altså ikke, at tjekke din side igennem dagligt for at finde spam, som det er tilfældet ved traditionelle hjemmesider, der indeholder forummer og chatrum, hvor brugere kan poste kommentarer. [/sidebar_tab]

Nu da du har fået et indblik i de utrolige funktioner som både PrestaShop og WordPress her, er vi overbeviste om at, du ikke længere er i tvivl om, at disse to platforme er dem du skal vælge, når du skal have udviklet dit eget website. Vi har et stort udvalg af hjemmesider, der er lavet med disse platforme, og vi garanterer, at du være ovenud tilfreds med dit design. Vores team er dedikerede, hårdtarbejdende og erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dig på den bedst mulige måde.

Vi yder en god og effektiv support – også efter din webshop er færdigdesignet, og vi står altid klar til at hjælpe dig med selv det mindste problem. Vi tilbyder de mest konkurrencedygtige priser i branchen. Hos os får du valuta for hver enkelt øre du betaler. Kontakt os og oplev forskellen!

Skriv en kommentar