Om os

Move Marketing Co., Ltd.

√ Danskejet firma

√ Grundlagt i 2009

√ SEO, Linkbuilding og Affiliate marketing

Det første spørgsmål vi får fra nye kunder og samarbejdspartnere er “hvorfor ligger virksomheden i Thailand?”

Svaret er meget simpelt: Vi elsker varmen, maden, kulturen og så har byen Chiang Mai, hvor virksomheden er placeret, super dygtige universiteter der uddanner programmører, webdesignere og online-marketing folk i en klasse for sig. Byen blev i 2012 kåret til den bedste by for virksomheder, der gerne vil have IT ekspertise til konkurrencedygtige priser.

Derudover er der også fordele ved at det er billigere at drive virksomhed herfra, da ting som skat, lønninger, leje af lokaler etc. er op til 70% billigere end i Europa.

Det betyder til gengæld også, at vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere, nogle yderst attraktive priser, der giver god mening for begge parter – også kaldet en Win-Win situation.

Vi har valgt at koncentrerer os om det vi er bedst til og det er Online Marketing. Her har vi valgt at fokuserer på SEO , linkbuilding og affiliate marketing, hvor vi genererer leads til vores samarbejdspartnere via SEO, Facebook Ads og Google Ads.

Vi elsker at snakke med Jer derhjemme! Så du kan også vælge at kontakte os allerede nu via mail eller telefon. Selvom der er op til 6 timers tidsforskel mellem Thailand og Danmark, så er telefonerne stadig åbne dansk tid mellem 9-16 på alle hverdage.

Teamet:

Kristian Ole Rørbye, CEO og founder

Frederik Emil Rørbye, Head of SEO

Aum, Web og content editor

Nat, Bogholder

Simon, Senior SEO