Online Marketing fra Thailand til Danmark

De hurtige facts

√ Danskejet firma

√ 10 års samlet erfaring

√ Eksperter i SEO, Webdesign og Programmering

√ Konkurrencedygtige priser da firmaet ligger i Thailand – Til glæde for vores kunder

Det første spørgsmål vi får fra nye kunder og samarbejdspartnere er “hvorfor ligger virksomheden i Thailand?”

Svaret er meget simpelt: Vi elsker varmen, maden, kulturen og så har byen Chiang Mai, hvor virksomheden er placeret, super dygtige universiteter der uddanner programmører, webdesignere og online-marketing folk i en klasse for sig. Byen blev i 2012 kåret til den bedste by for virksomheder, der gerne vil have IT ekspertise til konkurrencedygtige priser.

Derudover er der også fordele ved at det er billigere at drive virksomhed herfra, da ting som skat, lønninger, leje af lokaler etc. er op til 70% billigere end i Europa.

Det betyder til gengæld også, at vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere, nogle yderst attraktive priser, der giver god mening for begge parter – også kaldet en Win-Win situation.

Vi har valgt at koncentrerer os om det vi er bedst til og det er Online Marketing. Her har vi valgt at fokuserer på SEO (søgemaskineoptimering) til vores danske kunder. Derudover arbejder vi med programmering og webdesign til systemerne WordPress og PrestaShop som er de to største aktører inden for OpenSource CMS og E-commerce.

Du kan se mere om personerne bag virksomheden her.

Vi elsker at snakke med Jer derhjemme! Så du kan også vælge at kontakte os allerede nu via mail eller telefon. Selvom der er op til 6 timers tidsforskel mellem Thailand og Danmark, så er telefonerne stadig åbne dansk tid mellem 9-16 på alle hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.

move marketing teamet foran kontoret i chaing mai

Noget af holdet foran kontoret i Chiang Mai, Thailand…

[ratings]